Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.8g3.2g0g0.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g39g39kcal2.8g5.9g0.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g9g39kcal2.3g0.2g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g241kcal12.6g24g10g3.4g
Valittu annoskoko181g121kcal6.3g12g5g1.7g
Annoskoko puolitettuna91g60kcal3.2g6g2.5g0.9g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193