Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 35g22kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%23g38kcal2.2g1.7g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g135kcal6g14.8g5.2g1.6g
Valittu annoskoko181g67kcal3g7.4g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna91g34kcal1.5g3.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849