Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 136g33kcal2.5g3g0.4g3.1g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g3.2g10kcal0.3g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g175kcal7.4g14.8g7.8g7.4g
Valittu annoskoko181g88kcal3.7g7.4g3.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna91g44kcal1.9g3.7g2g1.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664