Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 78g19kcal1.1g1.5g0.4g1.9g
Pekoni, paistettu 27g137kcal4.4g0g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g23g77kcal5.9g0g6.1g0.2g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g557kcal30.2g6.2g45.4g4.2g
Valittu annoskoko181g279kcal15.1g3.1g22.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna91g139kcal7.6g1.6g11.4g1.1g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018