Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g83g97kcal2.3g3.3g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)42g68kcal10.4g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g628kcal38g54.8g27.4g2.4g
Valittu annoskoko181g314kcal19g27.4g13.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g157kcal9.5g13.7g6.9g0.6g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781