Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g50g76kcal0.9g1.4g7.5g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kuha (Kela 1989), annos 100g51g49kcal9.5g0g1.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)25g7.5kcal0.2g1.5g0g0.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g342kcal29.6g9g20.6g1.2g
Valittu annoskoko181g171kcal14.8g4.5g10.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna91g86kcal7.4g2.3g5.2g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513