Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g33g4.6kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow5.2g9kcal0g0.3g0.9g0g
Arla Apetina Feta 3%22g24kcal3.9g0.4g0.7g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton50g72kcal6g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)41g34kcal0.7g7.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g317kcal22.8g17.8g15.8g2.2g
Valittu annoskoko181g158kcal11.4g8.9g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g79kcal5.7g4.5g4g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.3g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248