Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g47g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g19g32kcal0.5g1.1g2.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g19g34kcal0.5g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g237kcal4.2g15.8g16g0.6g
Valittu annoskoko182g118kcal2.1g7.9g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna91g59kcal1.1g4g4g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1.2g4.4g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430