Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 37g135kcal3g29.4g0.2g0.6g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen38g49kcal6.4g0.7g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g392kcal19g63.2g7.8g2.4g
Valittu annoskoko182g196kcal9.5g31.6g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g98kcal4.8g15.8g2g0.6g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081