Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10.1g0g9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g16kcal0.7g3.4g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Palsternakka 5.6g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g316kcal22.8g13.6g18.8g2.4g
Valittu annoskoko182g158kcal11.4g6.8g9.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g79kcal5.7g3.4g4.7g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.7g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929