Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g63g94kcal11.9g0g5.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.1g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g304kcal26g12g17.8g1.2g
Valittu annoskoko182g152kcal13g6g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna91g76kcal6.5g3g4.5g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026