Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g107g150kcal17.1g3.2g7.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)31g19kcal0.2g1.5g1.3g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g25g90kcal2.1g19.3g0.3g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.6g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g537kcal39.4g50.2g19.4g0.8g
Valittu annoskoko182g268kcal19.7g25.1g9.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna91g134kcal9.9g12.6g4.9g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.8g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056