Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1000g680kcal122g39g2g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)500g950kcal22.5g80g60g0g
Karpalo, pakaste200g44kcal0.8g7g1.4g6.6g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g100g429kcal76g3.5g11g0g
Liivate 10g35kcal8.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g4276kcal459.8g259g148.8g13.2g
Valittu annoskoko1810g2138kcal229.9g129.5g74.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna905g1069kcal115g64.8g37.2g3.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567