Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Sipuli, paistettu 120g121kcal1.5g5.8g9.8g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g384g78kcal2.3g14.6g1.2g5.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 300g897kcal54g3.6g75g0g
Juustoraaste emmental punaleima72g281kcal20.9g0g21.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.2g0g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g4245kcal276.4g82g312.6g23.8g
Valittu annoskoko1812g2122kcal138.2g41g156.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna906g1061kcal69.1g20.5g78.2g6g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945