Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 500g483kcal15.1g98g1.6g5g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)500g125kcal5g27.5g0g7g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g125g375kcal20g2.5g31.2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g125g410kcal35g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3625g5034kcal326.8g262g295.8g26.2g
Valittu annoskoko1813g2517kcal163.4g131g147.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna906g1259kcal81.7g65.5g74g6.6g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777