Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)280g112kcal3.1g20.2g1.4g3.9g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä133g100kcal5.5g16.7g1.1g4.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vehnänalkiopasta plus (torino)800g2880kcal136g536g17.6g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3627g6538kcal308.6g1210.8g41.8g88.8g
Valittu annoskoko1813g3269kcal154.3g605.4g20.9g44.4g
Annoskoko puolitettuna907g1635kcal77.2g302.7g10.5g22.2g
Arvot/100g100g180kcal8.5g33.4g1.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242