Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 674g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Purjosipuli 225g51kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%112g281kcal16.9g3.5g22.5g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g33g20kcal0.8g2.8g3.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 674g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g56g67kcal1.9g2.7g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3627g1469kcal60.2g94.6g95.6g21.6g
Valittu annoskoko1813g735kcal30.1g47.3g47.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna907g367kcal15.1g23.7g23.9g5.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977