Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 1173g1152kcal35.9g233.6g3.9g11.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1759g2920kcal334.2g0g175.9g0g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3g11.3g0.5g4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl29g264kcal0g0g29.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2169g759kcal21.7g147.5g10.8g30.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.5g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0g
Maito, Kevyt3518g1618kcal112.6g168.9g52.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g805kcal23.9g164.2g2.8g8.2g
Juustoraaste emmental punaleima880g3430kcal255g0g263.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22039kcal1573.4g1451.2g1081.2g108.8g
Valittu annoskoko10000g11019kcal786.7g725.6g540.6g54.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5510kcal393.4g362.8g270.3g27.2g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522