Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3534g4452kcal388.7g10.6g318g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 795g340kcal26.9g38.2g8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1767g353kcal10.6g67.1g5.3g24.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2650g1458kcal42.4g349.3g4.5g22.5g
Oliiviöljy 177g1562kcal0g0g176.7g0g
Valkosipuli 141g153kcal11.2g23g0.8g3g
Tomaattipyree, Pirkka265g217kcal9g50.4g2.7g2.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g530g1405kcal148.4g0g90.1g0g
Pesto (Pirkka)141g820kcal6.1g5.4g86.2g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21521kcal1286.6g1088g1384.6g118.2g
Valittu annoskoko10000g10760kcal643.3g544g692.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5380kcal321.7g272g346.2g29.6g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092