Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 480g794kcal80.4g0g52.8g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Maustekurkku240g40kcal1.7g7.2g0.2g4.3g
Kalaliemi laimennettu 480g14kcal0g1.4g1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 180g536kcal33.4g4.5g43.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 132g436kcal2.6g4g46.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g3815kcal242.6g62.2g289g20g
Valittu annoskoko1818g1908kcal121.3g31.1g144.5g10g
Annoskoko puolitettuna909g954kcal60.7g15.6g72.3g5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195