Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g25g89kcal11.1g9.9g1.5g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g673g2354kcal80.7g477.5g14.1g20.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g448g807kcal67.3g94.2g19.3g197.3g
Rypsiöljy rainbow112g1009kcal0g0g112.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g8517kcal318.2g1163.2g294g435g
Valittu annoskoko1818g4258kcal159.1g581.6g147g217.5g
Annoskoko puolitettuna909g2129kcal79.6g290.8g73.5g108.8g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330