Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Siirappi 68g203kcal0.1g50g0g0g
Riisi puuroutuva 48g164kcal2.9g36.1g0.3g1.1g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 450g996kcal78.7g0g76.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g3490kcal193.8g259.6g184g53.2g
Valittu annoskoko1818g1745kcal96.9g129.8g92g26.6g
Annoskoko puolitettuna909g873kcal48.5g64.9g46g13.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590