Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g150g479kcal26.9g67.8g11.5g24.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl748g2619kcal104.7g478.8g23.2g41.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g150g464kcal25.4g80.8g4.3g19.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 748g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g7392kcal314g1254.8g108g170.6g
Valittu annoskoko1818g3696kcal157g627.4g54g85.3g
Annoskoko puolitettuna909g1848kcal78.5g313.7g27g42.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910