Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Punajuuri 110g42kcal1.1g7.6g0.2g2.7g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g40g118kcal8.3g0.4g8.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots11g68kcal3.2g1.4g6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g492kcal25.6g23g30.8g6.6g
Valittu annoskoko182g246kcal12.8g11.5g15.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna91g123kcal6.4g5.8g7.7g1.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252