Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka16g117kcal0.2g0.2g13g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mansikka 63g29kcal0.3g5.3g0.1g1.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g30g121kcal2.4g18.3g5.1g1.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g25g53kcal0.7g1.2g5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g13g66kcal1.1g7.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g846kcal17.4g75.2g53.4g4.6g
Valittu annoskoko182g423kcal8.7g37.6g26.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna91g211kcal4.4g18.8g13.4g1.2g
Arvot/100g100g232kcal4.8g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316