Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.7g31kcal1.2g0g2.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa41g53kcal7.3g0.5g2.2g0g
Valio fraiche 5%13g11kcal0.5g0.9g0.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.8g1g3.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)6.2g16kcal1.9g0g0.9g0g
Ketsuppi, Felix4.7g4.2kcal0g1g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)84g110kcal10.1g62.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g533kcal43.6g131.6g22.2g0g
Valittu annoskoko182g267kcal21.8g65.8g11.1g0g
Annoskoko puolitettuna91g133kcal10.9g32.9g5.6g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821