Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus150g105kcal24g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g11g58kcal0.6g0.8g5.9g0g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g386kcal49.4g1.8g16.6g0g
Valittu annoskoko182g193kcal24.7g0.9g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna91g97kcal12.4g0.5g4.2g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972