Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.5kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.7g
Vehnälese 5.6g13kcal0.8g0.9g0.3g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.5g40kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g746kcal22.8g127.8g13.6g12.8g
Valittu annoskoko182g373kcal11.4g63.9g6.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna91g187kcal5.7g32g3.4g3.2g
Arvot/100g100g205kcal6.3g35.1g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383