Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]19g63kcal2.3g0g7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 19g23kcal3.1g0g1.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty75g105kcal3.9g21g0.5g2.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.8g18kcal0g0.1g2g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)3.8g15kcal1.1g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Parmesan formaggio da pasta1.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g38g41kcal1.1g2.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g615kcal30.2g47.8g35.4g5.2g
Valittu annoskoko182g307kcal15.1g23.9g17.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna91g154kcal7.6g12g8.9g1.3g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853