Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g66g164kcal11.2g0g13.1g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g19g61kcal2.6g0.1g5.6g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g28g10kcal1.3g0.6g0g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g552kcal31.4g7.6g42.4g2.4g
Valittu annoskoko182g276kcal15.7g3.8g21.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna91g138kcal7.9g1.9g10.6g0.6g
Arvot/100g100g152kcal8.6g2.1g11.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393