Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä75g82kcal5.8g13.5g0.4g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g436kcal17.8g52g16.6g16.8g
Valittu annoskoko182g218kcal8.9g26g8.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna91g109kcal4.5g13g4.2g4.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.6g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174