Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.58g204kcal7.8g39.6g1.4g2.2g
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)52g17kcal1.7g2.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g22g162kcal0.2g0.2g17.9g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g7kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Siirappi 21g63kcal0g15.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g1117kcal19.8g169.8g39g5.6g
Valittu annoskoko182g558kcal9.9g84.9g19.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna91g279kcal5g42.5g9.8g1.4g
Arvot/100g100g307kcal5.4g46.6g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450