Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore4.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli, tuore31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)22g39kcal0.4g0.8g3.7g0.6g
Tomaatti, tuore35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g88g305kcal10.2g63.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g730kcal23g135.4g10.2g3.8g
Valittu annoskoko183g365kcal11.5g67.7g5.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna91g183kcal5.8g33.9g2.6g1g
Arvot/100g100g200kcal6.3g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760