IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Etikkapunajuuri 13g4.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 100g129kcal20.7g0g5g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g486kcal48.6g23.8g20.4g3.2g
Valittu annoskoko183g243kcal24.3g11.9g10.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna91g122kcal12.2g6g5.1g0.8g
Arvot/100g100g133kcal13.3g6.5g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399