Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g78g98kcal3.9g2.2g8.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g47g169kcal13.1g0.9g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Ruisjauho Pirkka14g43kcal1.4g8.6g0.3g2.1g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g774kcal47.8g33.2g50.4g5.8g
Valittu annoskoko183g387kcal23.9g16.6g25.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna91g194kcal12g8.3g12.6g1.5g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368