Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus78g24kcal1.6g3.9g0.2g2.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)78g87kcal18g0g1.6g0g
Juusto, Valio arkijuusto16g52kcal4.2g0g3.8g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g414kcal48.2g8.8g20.6g4.6g
Valittu annoskoko183g207kcal24.1g4.4g10.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna91g104kcal12.1g2.2g5.2g1.2g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890