Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g454kcal22.2g13.8g34.6g6.4g
Valittu annoskoko183g227kcal11.1g6.9g17.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna91g114kcal5.6g3.5g8.7g1.6g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070