PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 104g40kcal0.3g7.3g0.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g11g59kcal0g0.1g6.6g0g
Maito, Kevyt7.1g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g534kcal11.6g72.6g19.4g8.4g
Valittu annoskoko183g267kcal5.8g36.3g9.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna91g133kcal2.9g18.2g4.9g2.1g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219