Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g50g38kcal8.5g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g63g43kcal1g9.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g38g11kcal0.8g1.1g0.2g0.9g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.2g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g226kcal21.6g24g4.2g2.2g
Valittu annoskoko183g113kcal10.8g12g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g56kcal5.4g6g1.1g0.6g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556