Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g50g66kcal10.5g0g2.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g50g100kcal10g0g6.5g0g
Margariini, Pirkka0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli13g38kcal0.5g0.5g3.8g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g499kcal43.6g3g34g0.2g
Valittu annoskoko183g250kcal21.8g1.5g17g0.1g
Annoskoko puolitettuna91g125kcal10.9g0.8g8.5g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720