Italian Ketolihapullat

800 g Jauhelihaa (10% rasvaa)
2dl Valio Kuohukermaa
3kpl Kananmunia
1kpl Punasipulia
5kpl valkosipulin kynsiä
114g Pekonia
20g Oliiviöljyä (voi jättää pois)

Sekoita kaikki ainekset kipossa.

Pilko punasipuli pieneksi.

Pyörittele pulliksi ja paista uunissa pullien koon mukaan 200c 15-25min.

Nasusika
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.4g22kcal0g0g2.4g0g
HK american pekoni 170g pakkaus14g46kcal1.7g0.1g4.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna keitetty20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl24g82kcal0.5g0.7g8.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g702kcal48g4g54.6g0.8g
Valittu annoskoko183g351kcal24g2g27.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna91g176kcal12g1g13.7g0.2g
Arvot/100g100g192kcal13.1g1.1g14.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47583