(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton12g21kcal0.5g0.6g1.8g0.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g20g22kcal0.4g0.8g2g0g
Tonnikala öljyssä 45g86kcal12.3g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g381kcal31.2g7.6g24.4g4.6g
Valittu annoskoko183g190kcal15.6g3.8g12.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna91g95kcal7.8g1.9g6.1g1.2g
Arvot/100g100g104kcal8.5g2.1g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233