Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g0.8g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna keitetty46g32kcal0.7g6.8g0.1g0.4g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g29g37kcal4.3g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g152kcal10.8g15.6g5.8g1.6g
Valittu annoskoko183g76kcal5.4g7.8g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g38kcal2.7g3.9g1.5g0.4g
Arvot/100g100g41kcal3g4.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418