Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g933g1587kcal177.3g0g93.3g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g292g408kcal8.7g5.8g37.9g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g84g213kcal14.2g1.7g17.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g5087kcal450.8g67g325.8g13.4g
Valittu annoskoko1820g2543kcal225.4g33.5g162.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna910g1272kcal112.7g16.8g81.5g3.4g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339