Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g35g252kcal0.4g0.4g28g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1365g400kcal13.9g63.7g4.2g25g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g3715kcal44.6g151.6g310.2g53.4g
Valittu annoskoko1820g1858kcal22.3g75.8g155.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna910g929kcal11.2g37.9g77.6g13.4g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768