Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1204g4215kcal144.5g782.9g26.5g108.4g
Oliiviöljy 201g1775kcal0g0g200.7g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 335g72kcal1g5.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g12300kcal303.6g1602.8g455.4g220.8g
Valittu annoskoko1820g6150kcal151.8g801.4g227.7g110.4g
Annoskoko puolitettuna910g3075kcal75.9g400.7g113.9g55.2g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761