Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1304g1878kcal286.9g0g78.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g252kcal0g0g27.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g233g279kcal5.4g11.2g23.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g233g256kcal5.4g9.3g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g5392kcal597.8g49.6g306.2g6g
Valittu annoskoko1820g2696kcal298.9g24.8g153.1g3g
Annoskoko puolitettuna910g1348kcal149.5g12.4g76.6g1.5g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691