Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g1048g1184kcal283g0g5.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 210g135kcal6.7g10.1g7.3g0g
Korppujauho 175g640kcal18.3g130.8g1.8g9.3g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g5025kcal712.6g286.4g107.4g18.6g
Valittu annoskoko1820g2512kcal356.3g143.2g53.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna910g1256kcal178.2g71.6g26.9g4.7g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759