BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu315g208kcal6.3g44.1g0g7.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 405g141kcal18.5g7.8g1.2g10g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3645g1754kcal120.8g104.2g85g35.8g
Valittu annoskoko1823g877kcal60.4g52.1g42.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna911g438kcal30.2g26.1g21.3g9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583