Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g800g1600kcal160g0g104g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl75g218kcal1.7g2.3g22.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix108g54kcal1.6g10.8g0.5g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Coctailkurkku, Pirkka30g8.1kcal0.3g1.7g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3646g5182kcal338.2g96.2g376g7.6g
Valittu annoskoko1823g2591kcal169.1g48.1g188g3.8g
Annoskoko puolitettuna912g1296kcal84.6g24.1g94g1.9g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832